Zenderstad snel uitgebekerd.

Boeiende partijen, dat dan weer wel,maar tegen de formatie uit Bunschoten met hun sterkste spelers was Zenderstad net niet opgewassen!

Bert had een nieuwe opening bedacht tegen Cor de Jong en kwam zelfs een stuk voor, lange tijd bleef het onzeker of de schijf behouden kon worden. Uiteindelijk moest de schijf toch weer prijs gegeven worden. De stand die overbleef  wist Cor vakkundig naar winst om te zetten.

Ed Kok had een stand waarbij het leek of de tegenstander hiermee afgebluft kon worden, in de praktijk viel dit tegen en moest Ed berusten in remise.

Cees had een schitterende partij tegen P.F.Koops, Cees wist door te breken naar veld 6, maar de tegenstander had een duivels plan bedacht om damhalen te verhinderen en de volgende zet kon de schijf afgeruild worden, weg voordeel, en niet alleen het voordeel maar gewoon een beroerde stand overhouden. Cees moest zelfs offeren en later nog een keer, menig speler zou al opgegeven hebben maar Cees bleef kansen zien en terecht want ondanks dat het oog van de naald wel erg klein was wist Cees er knap nog een punt uit te peuteren!!

Jacco kwam goed uit de opening  tegen Wim Muys en gaf goed tegengas maar een blunder werd Jacco fataal een 2 om 2 ruil was het plan maar Wim kon doodleuk andersom slaan over en uit.

Alle partijen zijn ingevoerd en zeker de moeite van het naspelen waard!! uitslagen en partijen