Zenderstad pakt 1e punt in bondswedstrijd tegen Gooy&Eemland1

Zowel het 1e als het 2e moesten aan de slag het 2e naar Loenen en het 1e kreeg Gooy&Eemland op bezoek, het was de eerste keer dat het lastig was om 2, 8tallen te bemannen door  omstandigheden waren verschillende leden verhinderd, dank aan de leden die wel wilden invallen, klasse!!

Door een misverstand was ook Theo van Londen verhinderd waar niet meer op geanticipeerd kon worden en we met 7 spelers van start gingen.

Antonio ging te aanvallend aan de slag en kreeg al naar 12 zetten een nul aan zijn broek, hierdoor keek Zenderstad al snel tegen een 0-4 achterstand aan.

Laurens speel de tegen Erik Mayenburg en had tot het late middenspel weinig bereikt, maar ging er eens goed voor zitten, gaande de partij werd het voor Erik steeds moeilijker, Laurens wist de houtjes zo te plaatsen dat Erik in een hopeloze situatie terecht kwam en schijf verlies niet meer te voorkomen was en de stand weer op 2-4 bracht.

Ook Bert was gemotiveerd tot op het bot en wist het Jelmer Martens zo lastig te maken dat ook deze capituleerde en de stand weer op 4-4 bracht.

De rest van de partijen werden de punten gedeeld! Laura wist de altijd onvoorspelbare Cor de Jong op remise te houden, Cees wist zijn hekstelling tegen  Peter Frans Koops niet vast te houden en moest ook berusten in remise.

Ed Kok wist geen winnend plan te bedenken en was uiteindelijk dik tevreden met een punt tegen Gerhard de Graaf.

Als laatste was Nico nog bezig tegen Michel Luiten na een aanvankelijk rustige laveer partij waar Michel probeerde schijf 27 aan te vallen wat uiteindelijk niet lukte kwam Nico toch wel makkelijker te staan maar met beide nog 1 minuut op de klok en nog 9 zetten in een lastige stand bood Michel remise aan, met voldoende tijd had ik zeker doorgespeeld maar met zo weinig tijd durfde ik het niet aan en koos ervoor om het 1e wedstrijd punt binnen te halen!!