4 dec,  Zenderstad3-LDV Loenen 2.  5-3

Omdat Loenen helaas maar 3 spelers had begon Zenderstad met een reglementaire voorsprong. Hoewel Jonas teleurgesteld was dat hij niet kon spelen was hij wel blij met de punten.
Onder het genot van kruidnootjes bracht Bram door snel spelen, waar zijn tegenstander in mee ging, deze in benauwdheid. Na de betere opbouw van Bram nodigde de tegenstander hem uit om een combinatie uit te halen.
Wat Bram ook juist inschatte en na een 2 om 2 en een 1 om 3 naar dam was de partij eigenlijk al gespeeld. Bram wist dit prima tot een goed einde te brengen.
Luuk kwam onder druk te staan door een zwakke linker vleugel, maar wist door oplettend te spelen in het eindspel de remise overeen te komen. Hiermee was het winnende punt veilig.
Fabian kon het deze keer niet bolwerken. Na een goed middenspel verloor hij een beetje de concentratie en en wist de tegenstander hem onder druk te zetten wat tot een dam leidde op de lange lijn. Hierdoor moest Fabian zijn meerdere erkennen.