Werd de eerste ontmoeting nog met 9-7 gewonnen, de revanche pakte anders uit!

Ondanks dat Zenderstad verzwakt was door afwezigheid van Laura en Cees was de start  goed, Bert  won niet al te moeilijk van Jaap Spruyt .

Gerard Bakker deed er alles aan om van Gerrit Ijssel te winnen maar Gerrit moet je 3x neerslaan wil hij 1x vallen,  wist hij in de 1e ronde Laura nog op een punt te houden dit keer was Gerard aan de beurt ondanks voordeel  voor Gerard was het net niet te winnen  1-1.

Kumar Bihari won op de manier zoals we van hem gewend zijn je tegen stander in een zetje laten lopen, dit keer was  Bertus Janssen was zijn slachtoffer, Bertus werd het hele bord over gedirigeerd en Kumar had een dam. Na nog wat tegenstribbelen konden de punten bijgeschreven worden hier was de voorsprong nog riant 5-1 tussenstand, hierna ging het fout.

Jacco Scheper die heel goed van start ging en zelfs tegen de zeer ervaren Gerard Benning een stuk voorkwam door hem helemaal zoek te spelen!! maar Gerard in het eindspel veel bedrevener dan Jacco wist langzaam maar zeker complicaties in de stand te krijgen en toen Jacco te gretig werd sloeg Gerard toe en won alsnog.

Ed Kok die vaak mooie en spannende partijen op het bord weet te krijgen en soms verassende partijen uit de hoge hoed weet te toveren had zijn dag niet, eerst een 3 om 3 doorbraak toelaten en in het eindspel met een stuk achter vrij simpel de remise over het hoofd gezien.

Voor Theo van Londen en Hans Loots was dit de 3e ontmoeting in korte tijd, hoewel Theo iets voordeel kreeg en misschien ergens nog wel gewonnen stond, moest toch toelaten dat  Hans in het eindspel keurig de remise forceerde.

Piet Schep die zoals gebruikelijk taai weerstand gaf moest in het eindspel toch het onderspit delven tegen Max Hanssens.

De taaiste partij van de avond was voor Stef Baerends en Frans Boot in een klassieke partij die tot het einde duurde gaven de heren mekaar geen duimbreed toe de 1-1 was dan ook een terechte uitslag. 7-9 een verdiende overwinning  voor het Groene Hart.