Het zat niet mee voor de Zenderstadters, Laura die net iets te kort kwam tegen Wouter Ludwig, Koos die tegen Arne een voordelig eindspel afdwong maar niet genoeg voor de winst. Bert die ook een voordelig eindspel op het bord kreeg maar niet won, Ruud die er opeens mee geconfronteerd werd dat hij een verloren stand op het bord had.Ed die ergens de winst heeft gemist, Edwin die tegen Alfons een verassend dubbeloffer om zijn oren kreeg. Alleen Theo van Londen wist de oude nestor Dick de Boer te verassen met een kettingstelling, Dick gaf zomaar een schijf weg, Theo speelde secuur en wist de enige winstpartij te noteren wat de eindstand op 6-10 bracht.

impressieZenderstad

Ook het 2e wist tegen UDG Vriendenkring geen potten te breken en moest met een 11-5 nederlaag naar huis.

Hier wist alleen kumar zijn tegenstander te verassen met een winnende combinatie.

kumar-K.Krisnadath.gif