29-09-2015
Moeizame overwinning van het 2e op Loosdrecht.

Ondanks een fors rating verschil had het 2e team van Zenderstad de handen vol aan het taai spelende loosdrecht

We begonnen goed, Jacco liet duidelijk zien dat dat hij geen groentje meer is binnen de club, hij wist constante druk op de stelling te zetten en wist uiteindelijk combinatief te winnen.

Anton van Hal kwam er achter dat als je ruim  80+ ben je op het dambord nog zeker je mannetje kan staan en moest berusten in remise.

Stef Baerends trof de sterkste tegenstander Bert van Oomstrom, in een spannende falnkpartij verslikte Stef zich in een zetje en kwam een stuk achter en na nig wat tegenstribbelen einde verhaal.

Rob speelde daareentegen een gestroomlijnde partij  waarin je lang van tevoren aan zag komen dat de punten de goede kant uit zouden komen wat uiteindelijk gebeurde en de voorsprong op 3-5 bracht. Kumar speelde een alles of niet partij tegen Rene  Runhaar maar verslikte zich in een 2 om 3  naar dam.Kumar wist de dam nog wel af te pakken maar met 2 schijven meer wist Runhaar netjes te winnen wat de stand weer op 5-5 bracht.

Gerard Bakker speelde een degelijke partij tegen Jaap Langerak, beide heren speelde correct en remise was het resultaat 6-6,

De beide heren heren Verhoeven moesten nog 3 punten halen om de overwinnng binnen te halen, broer Hans leek een gevaarlijke stand te hebben waarbij zijn tegenstander met 1 offer door kon breken maar dat bleek alles mee te vallen Hans wist een mooie verdediging in te bouwen en wist na niet de sterkste voortzetting van zijn tegenstander zelfs nog te winnen!!  Toen moest Nico nog minimaal 1 punt halen voor de overwinning dat bleek nog lastig al stond ik de hele wedstrijd makkelijker en mijn tegenstander alles ruilde wat hij  kon ruilen zag hij wel alles wat ik bedacht had en ik zag niet hoie ik kon winnen, nam maar geen risico meer en maakte remise . hehe de winst was binnen maar vraag niet hoe!!