Flitsende start Zenderstad 2 - ADC/DAWO 2

Als kersverse competieleider doet het je goed als je gelijk al de eerste wedstrijd een 12-4 overwinning mag noteren!!

Het mooiste is wellicht nog dat er niemand verloren heeft!! Arie wist door een combinatie te winnen gevolgd door Kumar die ook door zijn specialiteit een combinatie wist te winnen.

Anton van Hal en Bram Boer gaven mekaar ook geen duimbreed toe en remise was dan ook het resultaat.

Gerard Bakker had de betere papieren tegen Cor van Setten maar moest uiteindelijk berusten in remise.

Hans had het ook niet makkelijk maar wist er toch ooanimated_14424257559662.gifk nog remise uit te peuteren.

Rob de Wit haalde de meest vernietigende slagzet van de avond uit tegen H.Van Lambalgen door eerst een doorbraak tegen te krijgen haalde Rob even later verwoestend uit door de dam te pakken en er zelf 1 te halen de partij was op slag uit .

Ook Nico wist zijn tegenstander D.v de Velden in de luren te leggen door steeds zijn lange vleugel uit te dunnen en zo doorbraak kansen te creëren wat uiteindelijk ook gebeurde .

Jacco vond het nodig om in zijn debuut partij in de UPDB competitie gelijk maar de langste van de avond van te maken Jacco kwam uiteindelijk in een nadelig eindspel terecht maar na 70 zetten wist E.van Grondelle geen winstplan te creëren en besloten de heren tot remise , wat een flitsende eindstand van 12-4 op het scorebord bracht

gedetailleerde uitslagen en ingevoerde partijen