Monsterzege Zenderstad-Bunschoten!!

De zenderstadters gingen als een speer van start, de familie Verhoeven gaf dit keer het goede voorbeeld, eerst wist Nico te winnen, zijn tegenstander zag veel problemen die er ook wel waren en gaf spontaan een schijf weg terwijl dit nog niet nodig was niet veel later waren de 2 punten binnen.

Hans zijn tegenstander werkte ook goed mee en zag een 2 om 2 doorbraak over het hoofd. 0-4.

Rutger had zijn tegenstander ook dusdanig in de problemen gebracht door de lange vleugel van de tegenstander lam te leggen. Lennart Bolks zag er geen oplossingen meer en gaf (wellicht wat vroeg)  op. 0-6.

Laura speelde een degelijke flankpartij, als een wals ging ze eroverheen, de tegenstander restte uiteindelijk niets anders dan gewoon opgeven 0-8.

Theo had de op papier sterkste tegenstander maar liet zich niet van de wijs brengen en wist met behouden spel de remisehaven te bereiken waarmee de overwinning binnen was 1-9.

Antonio speelde alweer een dijk van een partij, even leek het erop dat Antonio teveel tempoachterstand zou oplopen maar door iedere keer de juiste zetten te kiezen kwam Anne Wouda toch langzaam maar zeker in de verdrukking, Antonio wist het eindspel precies uit te spelen  en won mooi 1-11.

Bert had tegen Huibert Koops een partij die beide heren de nodige kopzorgen bezorgde vanwege de complexiteit,  even leek het erop dat Bert een stuk  ging winnen toen dit feest niet doorging werd het er niet makkelijker op voor Bert om de winst te zoeken uiteindelijk berustte de heren in 1-1, 2-12.

Als laatste was Rob nog bezig die absoluut geen makkie had aan Alexander, Rob staat bijna garant voor alles of niets partijen. maar beide heren konden de winst niet vinden 1-1 is dan ook een logische uitslag.  3-13.

vr 31-10-2014      Boboli Bunschoten   -    Zenderstad

Huibert Koops (1017)  -  Bert Habets (1178)    1 - 1 7