Nipt verlies Zenderstad tegen OG-Utrecht   7-9

Ondanks dat Bert op het laatst verstek moest laten gaan, hadden we een goede vervanger in Koos. Dus vol goede moed aan de start! Iedereen ging vol de strijd aan, ondanks de og,ers samen zo,n 800 rating punten meer hadden kwam dit niet echt tot uiting in de wedstrijden, Hans creƫerde zelfs winstkansen door een winnende dam te halen, maar verslikte zich en moest de dam prompt weer inleveren, remise bleef over, snel gevolgd door Nico die de winst niet rond kon krijgen, Theo moest tegen de oude rot Arie Schwartz Theo bleef goed geconcentreerd en gaf geen krimp ook remise.

Ook Cees die op het laatst wel een vervelende vooruitgeschoven schijf van zijn tegenstander moest verdedigen, raakte niet in paniek en speelde behendig naar de remise, ook Laura liet zich niet nog een keer foppen door Cock van Wijk en behaalde een keurige gelijkwaardige remise. koos kreeg tegen Arne een dam voor zijn kiezen maar Koos bood voldoende tegenspel op uiteindelijk toch nog een punt te pakken, Rutger was de pechvogel van de avond speelde hij vorig jaar nog remise dit keer had Wouter van Beek een dusdanige valstrik in de stelling gevlochten dat dit een stuk ging kosten en uiteindelijk de partij, absoluut geen schande. Antonio speelde de sterren van de hemel tegen de huidige UPDB Kampioen, Robert Sall, Antonio speelde stug klassiek nam op tijd zijn ruiltjes en Robert kon nergens de partij naar zijn hand zetten, een keurige remise als resultaat. Ondanks deze 9-7 nederlaag heeft iedereen toch een goed gevoel aan deze wedstrijd overgehouden.

vrijdag 31 oktober staat Bunschoten (uit) op het programma gelijk gevolgd door dinsdag 4 November (thuis) tegen ADG.

13-10-2014       Ons Genoegen Utrecht      Zenderstad

1  Wouter van Beek (1255)  -  Rutger Oskam (1070)    2 - 0