Damclub Zenderstad IJsselstein
Damclub Zenderstad IJsselstein
Damclub Zenderstad IJsselstein
Veel remises in de 20 ronde.

 

Dat er van de 7 partijen 5 remise worden is natuurlijk alleen maar leuk want dat betekend dat er geen fouten gemaakt zijn waarvan geprofiteerd kon worden! en het betekend ook niet dat de partijen daardoor minder spannend warren!.

Anton van Hal verkeerd blijkbaar in bloedvorm, 2 weken terug kon Nico al niet winnen van Anton dit keer was het Gerard die wat hij ook probeerde niet kon winnen en Anton weer een keurige punt binnen harkte.

Ook Roald wist het Ton Vink knap lastig te maken, ondanks dat Ton een stuk voorstond wist hij niet te winnen van de jeugdige Roald.

Ed Kok en Theo van Londen hielden mekaar aardig in evenwicht, Theo wist de val kuiltjes van Ed de doorzien en kwam geen moment in gevaar ook 1-1

Arie en Hans gaven mekaar geen duimbreed toe ondanks de spelde prikjes die de beide heren mekaar uitdeelde ook 1-1

Bram weet zich steeds beter te concentreren op zijn spel en merkt dat hem dit punten oplevert ! Rob de Wit probeerde van alles maar Bram bleef bij de les 1-1.

Maar er werd ook gewonnen Bert wist met een coup napoleon  zetje Jacco te verassen en wist hiermee gelijk de koppositie van Cees over te nemen.

Ook Nico wist ten koste van Rob te winnen beide heren speelde een gewaagde opening waarmee ik probeerde Rob zijn centrum te verzwakken dat lukte aardig en ondanks dat er nog veel valkuilen over bleven dacht ik beter te staan op de 35e zet riep Rob in een zetje waarmee de partij op slag uit was, dit was maar goed ook voor mij want ondanks dat ik dacht beter te staan viel dit in de praktijk erg tegen en  moest toegeven dat Rob makkelijker stond oordeel zelf. partij