Damclub Zenderstad IJsselstein
Damclub Zenderstad IJsselstein
Damclub Zenderstad IJsselstein

Weer een leuke opkomst in de 19e ronde.

Jacco ging er eens goed voor zitten tegen Laura, even leek het erop dat Laura in het late middenspel toch wel wat makkelijker stond, maar Jacco verdedigde zich taai en wist nog net binnen de remisegrens te blijven en zo een keurig punt te halen tegen Laura.

Bram maakt tegen John in de opening een slordige fout wat een stuk kostte, maar gewonnen was het nog lang niet, John moest goed opletten om de valkuilen van Bram te omzeilen uiteindelijk wist John zijn eerste overwinning van dit seizoen te scoren.

Cees kwam tegen Ton ook makkelijk een schijfje voor en hoewel Ton nog goed tegengas gaf wist Cees uiteindelijk netjes te winnen partij>>>

Rob de Wit had er ook zin in en wist een keurige dam te halen tegen Arie, Het leek erop dat de dam winnend was maar Arie gaf de moed niet op en wist door nauwkeurig spel er toch nog een knappe remise uit te slepen.

Nico kwam niet lekker in de partij, ondanks dat Bert niet veel bijzonders deed presteerde ik het toch om slecht uit de opening te komen en als je da ook nog in een 1 om 3 naar dam openzet, was het snel verdiend voor Bert.

Hans en Theo vochten een mooi duel uit, gaande de partij kwam Hans steeds makkelijker te staan en wist de goeie velden te bezetten, uiteindelijk moest Theo capituleren.

Gerard en Rob de Meij speelden een boeiende partij, maar nergens werd het evenwicht verstoord en remise was dan ook het resultaat.