Damclub Zenderstad IJsselstein
Damclub Zenderstad IJsselstein
Damclub Zenderstad IJsselstein
2e Ronde interne

Het wordt een uitdagend seizoen voor uw wedstrijdleider dit seizoen, er waren maar liefst 9 partijen om in te delen, misschien een goede reden voor U om tijdig aan te geven, wanneer U verhinderd bent! dit om de indeling dit seizoen soepeltjes te laten verlopen. Alvast bedankt voor uw medewerking.

Er werd fel gestreden om de puntjes gisteren, iedereen heeft er blijkbaar goeie zin in. Rob de Wit is bezig aan een goed seizoen, (nu al 1 punt meer als vorig seizoen in 7 wedstrijden) Dit keer wist hij met schijf minder Anton van Hal van de winst af te houden het scheelde maar een haar of Rob had zelfs 2 punten kunnen pakken uiteindelijk werd het 1-1.

Cees en Gerard hadden een spannende pot, Gerard liet zelfs een dammetje lopen dat wellicht 2 punten opgeleverd zou hebben, uiteindelijk werd ook deze pot 1-1, speel de partij na en oordeel zelf of Gerard had kunnen winnen partij

En nog een puntendeling, Edwin Torn tegen Ed Kok, Edwin had een schitterende damzet voor ogen om uit te halen tegen Ed ware het niet dat Ed voor een ander plan koos om zich te verdedigen en de dam in rook opging, misschien dat 1 van de heren de partij wil doorsturen zodat iedereen kan genieten.

Ook Ruud en Theo wisten geen vuist te maken tegen elkaar, ondanks dat Ruud wat makkelijker en voor het oog beter stond zat er niet meer in dan 1-1.

De laatste remise van deze avond staat op naam van Arie en Jacco, wat ik hoorde hebben beide heren wel ergens een keer de winst laten liggen maar wisten hier niet van te proviteren  1-1 partij

animated_14412232996329.gif

 

 

 

 

   

 Ook werd er nog gewonnen en verloren, Nico nam een hele foute ruil tegen Kumar, mijn stand werd net een schietschijf hierdoor werd het voor Kumar niet moeilijk om raak te schieten en Kumar zijn eerste puntjes voor dit seizen binnenhaalde.

Bert had de grootste moeite met Rob maar uiteindelijk knakte de stand van Rob en ook Bert kon zijn eerste overwinning dit seizoen bijschrijven.

Bram en Roald, de benjamins van de club hadden een spannende pot helaas voor Bram liep hij in een zetje, Roald speelde voor de rest foutloos en won verdiend.

De kersverse kampioene Laura had niet al te veel moeite met Ton en kon ook de eerste overwinning bijschrijven.