Wederom een goede opkomst!!

Ook deze keer mocht de wedstrijdleider maar liefst 7 partijen indelen!

Roald Scheper wist zijn eerste punten binnen te slepen door Jan Timmerman te verslaan, de hele wedstrijd hielden de heren mekaar in evenwicht, ware het niet dat Jan op het laast een foutje maakte en Roald naar dam kon combineren en het foutloos afmaakte.

Antonio en Hans hielden mekaar in evenwicht ondanks dat beide heren wel prikjes uitdeelde deed het nergens pijn en remise was dan ook de juiste uitslag.

Hetzelfde gold voor Cees en Ruud ook zij wisten mekaar het leven niet zuur te maken 1-1.

Kumar kreeg tegen Laura een dam om zijn oren, Laura moest daarna nog alle zeilen bijzetten en precies spelen om de valstrikken die Kumar er nog in wist te vlechten te omzeilen maar ook dit is aan Laura wel besteed om zulke standen geconcentreerd en precies uit te spelen en zo de overwinning binnen te slepen.

Jacco keek er naar uit om tegen de "grote" mensen te spelen maar kreeg tegen Bert na een 3 om 3 afruil een dam om zijn oren waarna de wedstrijd eigenlijk klaar was, alhoewel er eigenlijk 2 winnaars waren, Bert de punten en Jacco een ervaring en een wijze damles van de jeugdleider rijker.

Theo en Nico hadden een enerverend partijtje, Nico die het zich onnodig moeilijk had gemaakt liep in een damzetje, diezelfde dam ging er 2 zetten later weer af door onnauwkeurig spel van Theo met gelijk materiaal, later ging Nico nog een keer de fout in en kon kiezen schijf achter of doorbraak voor Theo het werd de doorbraak voor Theo en ditmaal gaf Theo het niet meer uit handen en won verdiend.

Ton En Rob de Wit hielden mekaar tot het late eindspel in evenwicht maar in de laatste fase van de partij kreeg Ton toch overwicht en kopn doorbreken naar dam. Rob moest lijdzaam toezien dat hij niet meer op tijd was om zelf ook dam te halen en moest de punten aan Ton geven.

Voor de bijgewerkte stand en ingevoerde partijen klik hier