Allereerst mijn excuses dat ik al enige tijd geen verslag meer van de onderlinge  geplaats heb, druk,druk enzo maar heb mezelf beterschap beloofd.

Afgelopen dinsdag 17 maart was een druk bezochte avond met verassende uitlagen. Jacco Scheper is druk bezig zijn visite kaartje af te geven door eerst remise tegen Nico vervolgens tegen Hans wist te winnen en afgelopen dinsdag remise tegen Cees, die overigens goed wegkwam hiermee! zie partij  Jan Timmerman wist tegen Theo een schijf voor te komen maar zijnervaring van 50 jaar redde hem door er toch nog een punt uit te slepen. Broer Hans kwam er ook achter dat met Ton niet valt te spotten en als Ton zijn avond heeft je gewoon kan verliezen. Een week eerder wist Ton overigens van Kumar te winnen! Nico verzuimde zetcontrole toe te passen en kreeg een dam om zijn oren van Antonio en deed maar snel de schijven in het doosje. Ook Ruud moest er aan geloven, wat hem zelden overkomt Ruud liep in een zetje tegen Bert en met een schijf meer weet Bert wel raad en gaf het niet meer uit handen.

Enkele weken geleden was Ferry Kemperman ook weer van de partij en gaf Rob een lesje hoe flankspel niet gespeeld dient te worden zie partij hopelijk kan Ferry het combineren met zijn werk wat vaker te komen want met zijn kennis kunnen we allemaal beter van worden! De Nieuwe stand klik hier