Damclub Zenderstad IJsselstein
Damclub Zenderstad IJsselstein
Damclub Zenderstad IJsselstein

15e ronde

 

Een avond met enerverende partijen, Zo liet Laura zich met een volle schijf voor foppen door Kumar. Kumar altijd gevaarlijk in open standen, vaak weet hij er wel een zetje in te breien en zo ook deze keer kreeg Laura een damzet voor haar kiezen wat haar niet meer opleverde als 1 punt.

Bert wist met gedegen spel optimaal te proviteren van de kleine positionele foutjes die Antonio maakte en sleepte de volle buit binnen. partij

Rob die fel van leer trok tegen Cees was te provocerend en moest uiteindelijk zijn voorpost inleveren, later nog gevolgd door een dubbele meerslag combinatie wat Cees ogenblikkelijk 2 punten opleverde. partij

Ruud  en Hans speelde een gelijkwaardig partij tot Hans in het late middenspel verzuimde zijn rechtervleugel te ontwikkelen en Ruud daar optimaal van ging proviteren en Hans op een 0 trakteerde.

Ook Theo stond tegen Ton een volle schijf voor tot Theo op klaarlichte dag gewoon zijn schijf weer weggaf was de muziek uit de stelling en beide heren met remise tevreden waren.